Tre heldige para-utøvere mottar stipend

Årsmøtet, som ble avholdt fredag 31. januar, tildeler stipendet til følgende kjørere:

Kristian Moen mottar kr. 10.000

Joakim Øyen mottar kr. 5.000

Niklas Hansen mottar kr. 5.000

«Vi geriatrikere er veldig imponert over innsatsviljen og treningsgleden parautøverne viser. De er en inspirasjon for mange og det er derfor vi ønsker å tildele stipendet til nettopp disse utøverne» sier nestleder Tanya Omtvedt Aslakrud.

Norges Geriatriske Snowboardere er en nasjonal klubb for den voksne garde; de som bare leker og koser seg på brett. Årskontigenten går i sin helhet tilbake til idretten vi alle elsker, med unntak av noen veldig lave administrative kostnader. Klubben har de siste årene valgt å gi midlene til para-snowboard, noe som også vil fortsette i årene som kommer. Ønsker du å bli medlem? Logg deg inn på https://minidrett.nif.no/, velg fanen «Medlemskap» og deretter klikk på «Finn ny klubb». Neste års kontingent sendes ut ved oppstart av ny sesong. Velkommen!